DEBAT OG FOREDRAG

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
I selskab med Bodil Jørgensen 21‑11‑2017 19:00 Tir Gulddysse Kulturgård Venteliste
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Oplev Bodil Jørgensen fortælle åbenhjertigt om sit righoldige liv og karriere. Om kærlighed og smertelige tab, og at blive mor i en sen alder. Om dramatiske begivenheder som passager iden store togulykke ved Sorø i 1988 og senest ulykken i forbindelse md filmoptagelse, der nær havde kostet hende livet. Om højdepunkter på scenen på Det Kongelige Teater og i store film- og TV-roller.

En spændende og hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere, der også vil give smagsprøver som visefortolker med sange fra hendes repertoire, akkompagneret af pianisten Bjarne Sahl.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 17075
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 21-11-2017 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere:
Priser:
Almen DKK 125,00
"FIGHTERÅND" v. MIKKEL KESSLER 16‑01‑2018 19:00 Tir Egedal Gymnasium Ledige pladser
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Mikkel Kessler er en af de største og mest karismatiske sportsprofiler Danmark har haft. Med sine 46 sejre ud af i alt 49 kampe som professionel bokser har han skrevet sig ind i historien som den bedste danske bokser nogensinde.

Fem gange er Mikkel Kessler kåret som verdensmester i sin vægtklasse.

Oplev et personligt og inspirerende foredrag, hvor den ellers private Mikkel Kessler for første gang rigtig lader offentligheden komme bag om rampelyset og med en god kombination af alvor og humor lukker op for de mere personlige aspekter ved livet som proffesionel .

Mikkel Kesslers foredrag centrerer sig om tre væsentlige elementer, nemlig forberedelse, præstation og hvile, der for ham er væsentlige for at vinde en boksekamp. Han beskriver sin motivation, viljestyrke og drømme, og hvordan stikord som disse har drevet ham undervejs i karrieren og hjulpet ham til at tackle udfordringer og nederlag, professionelt såvel som privat.

I foredraget kommer Mikkel Kessler rundt om sin professionelle boksekarriere fra den spæde start til i dag.

Foredraget er på én gang underholdende, tankevækkende og fyldt med anekdoter fra bokseverdenen, hvor Mikkel Kessler undervejs drager paralleller til verdenen udenfor og de udfordringer, vi generelt møder i vores hverdag.

 

 

Egedal Gymnasium, Kreahuset, Gymnasievej 1, Stenløse

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 17683
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 16-01-2018 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere:
Priser:
Almen DKK 125,00
Efterløn DKK 125,00
Pensionist DKK 125,00