Mindfulness Stresshåndtering

Stresshåndtering

Få mere glæde og overskud i hverdagen - et livsbekræftende, forskningsbaseret stresshåndteringsforløb.

Kurset er et 8 ugers MBSR forløb som står for Mindfulness Baseret Stress Reduktion. MBSR har været genstand for intensiv forskning over hele verden. Mindfulness handler om træne evnen til at være bevidst nærværende, her og nu, og være i accept med de tanker og følelser der måtte være.

NB! Informationsmøde omkring MBSR forløbet Tirsdag 5.9.2017 kl. 19.00-20.00 på Græstedgård

Maria Holm vil fortælle mere om indhold i forløbet i forløbet samt forudsætninger for at deltage

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Find din balance mellem åndedræt & krop - intro 02‑09‑2017 09:00 Lør Sandbjerg fritidslokale Junya Illum
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Find din balance mellem åndedræt & krop  - intro

med Advanced Yoga lærer Junya Illum - 2 lørdage

 

Hemmeligheden bag yoga er balance mellem krop & sind eller krop & åndedræt. Hvis du har svært ved nogen stillinger eller bliver forpustet, er det måske denne balance det er galt med.

 

Denne workshop fokuserer netop på balancen mellem krop & åndedræt, så du er klar til at forbedre din yoga praksis i efteråret. På Workshoppen vil vi grave dybt i de to fundamentale elementer i yoga praksis: Åndedrættet (Pranayama ujjayi) og kroppens energi flow. Vi kigger nærmere på hvordan disse elementer påvirker f.eks. stående og siderne stillinger og hvordan alting pludselig går op i en højere enhed, når man har fokus på dem. Når du er bevidst om disse elementer når du praktiserer yoga, vil det transformere dig både mentalt og fysisk. Det vil forøge din koncentration og formindske mylderet af tanker og gøre dig mere opmærksomhed og fokuseret, samt forbedre din udholdenhed i de svære stillinger. Du vil opleve hvordan det bliver lettere at komme dybt i stillingerne.

 

Workshoppen løber over to lørdage af hver 3 timer. Hver gang bruger vi første halvdel til at lære og øve og den sidste halvdel til at bruge det vi har lært i nogle flow sequencer.

 

Alle niveauer er velkomne.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 17712
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 02-09-2017 09:00
Mødegange: 2
Lektioner: 8
Undervisere: Junya Illum
Priser:
Pensionist DKK 450,00
Almen DKK 520,00
Stresshåndtering - 8 ugers stresshåndteringsforløb 24‑10‑2017 19:00 Tir Egedalcentret Maria Holm
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Opstart af 8 ugers forløb i MINDFULNESS - MBSR - AFSPÆNDING - YOGA.

Få mere glæde og overskud i hverdagen – et livsbekræftende stresshåndteringsforløb.

Føler du dig ofte stresset eller at du ikke slår til, eller lider du af lettere angst og af og til føler dig deprimeret? - så kan dette forløb, på en enkelt og meningsfuld måde, måske hjælpe dig med at finde ro og balance, så du kan skabe et liv med mere glæde, lethed og overskud.

 v. Maria Holm, psykoterapeut MPF og MBSR mindfulness lærer

Kurset er et 8 ugers MBSR forløb som står for Mindfulness Baseret Stress Reduktion og er oprindeligt udviklet på University of Massachuttets af Dr. Jon Kabat-Zinn i 1979. Siden har MBSR været genstand for intensiv forskning over hele verden. Mindfulness handler om at træne evnen til at være bevidst nærværende, her og nu, og være i accept med de tanker og følelser som måtte være.

Forskningsresultaterne viser, at personer som gennemfører et 8-ugers MBSR forløb, har en forøget evne til at slappe af og håndtere stress, angst og smerte. De oplever også mere energi, livsglæde og selvværd og ikke mindst en bedre nattesøvn.

Undervisningen foregår som en vekselvirkning mellem korte oplæg omkring mindfulness og forskningen bag, siddende og liggende mindfulness- og afspændings øvelser samt enkle yoga øvelser. Der er hver gang mulighed for individuel refleksion og feedback. Gennem forløbet får du små enkle refleksionsopgaver, samt lydfiler med mindfulness- og yogaøvelser som du skal lave hjemme. Du skal selv medbringe yogamåtte, tæppe og pude til undervisningen.

Kurset kræver intet forudgående kendskab til Mindfulness MBSR eller meditation og er åbent for alle, uerfarne som mere erfarne.

Forløbet er derfor også for dig som ønsker større selvindsigt, forøget overskud og nærvær, bedre fokus og koncentration og en dybere relation til andre.

Max. 12 deltagere.

Forløbet er over 8 tirsdage fra kl. 19:00 – 21:30 og en lørdag d. 25.11.2017 fra kl. 10:00 – 16:00

Tirsdage: 24.10 + 31.10 + 7.11 + 14.11 + 21.11 + 28.11 + 5.12 + 12.12.2017.

Inden kursusstart er du meget velkommen til at kontakte Maria Holm for nærmere information.

Kontakt oplysninger til Maria Holm, mobil 20645053, www.mindful-health.dk

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 17562
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 24-10-2017 19:00
Mødegange: 9
Lektioner: 36
Undervisere: Maria Holm
Priser:
Pensionist DKK 855,00
Almen DKK 995,00